sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Juniorin vaatekaappiin täydennystä



Lasten vaatteet ovat ihana värikkäitä ja saavat ollakin... Eiku! Juniroilla on isot koneet- vaihe, ja veikkaan tämän paidan olevan lemppari. Työkonetrikoo kotoisin Kangashamstereista jostain paketista. Mukavan tuntuinen, napakka mutta pehmea. Tähtitrikoo Hyvinkään Kangastukusta. Ikävästi veti nöyhtäiseksi heti esipesussa. Näin se vaan melkein aina menee, kun on valkoiselle painettua tummaa pintaa. No tuskin käyttäjää haittaa! Kaavana OB:n Reindeer Herder koossa 92 ja reilusti pidennettynä. Lehti ehkä 6/2014.


Noshin Baggyt on tehty Metolan Ankkalammesta. Vaihtdoin tämän palasen johonkin toiseen. Eipä tästä enää juuri tilkkuja jäänyt ja sai vähän asetella, että mahtuivat. Kokona 92cm ja hippusen venytetty lahjetta ja lahjeresoria.


Toinen Reindeer Herder kamppailee tiukasti varmasti lempipaitakisassa.Pidennetty tätäkin. Surauttelin pelkällä saumurilla, eli resorihuolittelut tässä. Kangas kotiutuu Paapiin pop-upista syksyllä. Se on dottanut yksiväristä kaveria ja nyt ei enää jaksanut odottaa. Olis pakko jostakin hommata mustaa napakkaa, värinsä pitävää trikoota. Kangaskapinan mustat on loppu ja huhujen mukaan uusi ei ole ihan niin hyvää laadultaan kuin edellinen. Ehkä käyn Kangastukussa hiplaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti