maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vesiputouskaulus ver 2

Tein paidan samalla kaavalla ja samalla kankaalla kuin ekan version. Vyötärölle lisää pari senttiä leveyttä ja huomattavasti runsaammin poimutusta olalle. Ja madalsin hihan pyöriötä noin sentillä. Tää näyttää kivalta, eikä rintavarustus puske esiin!


Hihansuut jäi vähän löysiksi, kun en laittanut framilonia tai mitään avuksi. Helman kaksoisneulatikkaus hypyttää ihan törkeesti jne. Mutta kaava olisi siis kohdallaan.

Tykkään kun on reilummin kaulusta, mutta silti se on tapeeksi tiivis, ettei liikaa ole näkymään. Tää on itseasiassa justiinsa hyvä. Kaksoisneulaommel siis periaatteessa onnistui, huimasti hyppytikkiä. Ompelulankana Eurokankaan Moon, joka ei ilmeisesti ole laadukas, ja voi siis tätä aiheuttaa yhdistettynä ei-niin-laadukkaaseen ompelukoneeseen. Eli jatkossakin ollaan eri mieltä kaksoisneulan kanssa ja huolitellaan muilla keinoin. Hihansuusun saumuroin vain samaa kangasta kaitaleet, kuten resori. Kätevää, helppoa ja siistiä.

Tän viimestelyyn meni pari päivää.. Ei oikein huvittanut se kaksoisneulataistelu.. Ai niin pääntiekin meni vähän kököksi sillä neulalla, mutta ei se haittaa, laitetaan hiukset eteen :)

Ufolaatikon uumenista tein pois tänään myös kestositeet. Niissa on kankaana Tanyasumista saatua pallotrikoota (kaupanpäällisiä), jämä imukangasta (kierrätettyä pyyhefroteeta) ja jämäpulia. Sain Kotimäen puodista tilatut neppihdit, ja pitihän se heti kokeilla.. Lisään kuvan myöhemmin, kun puran kuvat kamerasta. Note to myself - tee pinta ja pohja erinäköisiksi niin ei tarvii tunnustella kumminpäin side tulee..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti