keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lisää kestovaippoja

Kun viikonloppuna tein kestovaippoja, kaiketi fiilis jäi päälle. Lainaamoissa on edelleen pula esim. nb-kokoisista yövaipoista ja fleecekuorista. Niimpä surattelin kasaan yhden testiversion.


Vaipassa ulkopinta on ikivanhaa pyyhefroteeta (vuonna 1986 kuolleen papan jäämistöä), sisäpinta kuivaliinaneulosta (Myllymuksut), kiinteä imu ohutta flanellia ja tiimana samaa pyyhefroteeta. L äpässä on puretun imun 2 krs bambufleeceä ja 2 krs paksua flanellia. Vaipassa on myös tasku, kuten kuvasta näkyy, jotren lisäimujen laittaminen on helppoa. Vuotosuojat tein tähän fleecestä, jonka pinnoitin sisäpuolelta verkkokankaan avulla. Reunoissa on joustokantti. Kumpparit on takana sekä pintakankaassa että sisäkankaassa. Tällä pyritään kakkavahinkojen minimoimiseen.

Toinen vaippa on fleecekuori. Tein sen jostakin meille kertyneestä fleecetyynynpäällisestä. Kangas itsessään on kiva, mutta täysin väärän värinen. Huom! Tätä en ole ostanut, vaan se on saatu tyyliin jostain arvonnasta tjsp. Kaavana käytin Kestovaippainfo -sivustolta löytyvää Mummut kaavaa koossa nb.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti