keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lisää kankaita

Siis, kun tuota kangasta on vain noinkin paljon ja kaikkea ei ole edes lueteltu, on hyvä hamsteroida lisää. Tenavakulman alesta Lillestoffin aamu satamassa ja tweethome. Lisäksi tilasin Käpy-joustista, mutta se oli loppu. Sain tilalle turkossia sydäntrikoota. Siis toki vaihto sovittiin :) Nyt kankaat on peseytymässä ja poika odottelee et saisin Rokkitähdestä aikaan paidan..

Shoppasin myös neppipihdit, ja on ne kyllä aika kätevät. Olen jo nyt säästänyt hinnan tataksin kun oon tehny 3 kestosidettä. Jos ehdin, niin tänään kokeilen myös yhdenkoon vaipan ompelua. Siinäkin nepitysväline on ehdoton.

Eilen ompelin kyllä, mutta en kuvaillut, eli tää postaus menee ilman kuvia :) Tein toisen vuotosuojallisen sisävaipan, kun testikäyttäjä totesi, et homma toimii. Lisäksi harjoittelin housuvaippoja 2 kpl ja tein yhden kestositeen.

Ompeluelämää -ryhmän kilpailuunkin tekis mieli osallistua. Bingorivi on vielä valitsematta, mutta osa-alueita olen hahmotellut Ensin pitää kaibella tuo kangaslaatikko läpi, et mitäs sieltä löytyis. Toisaalta Saumanvara -ryhmän perjantainen SavaWay houkuttelis myös..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti