lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kettupaita

Ostin keväällä Eurokankaan alepäivistä ihanaa kettutrikoota (15,90€/m -20%). Pikkuherra 5v. ei ollut läheskään yhtä ihastuksissaan. Pohdinkin jo, että myynkö koko palan pois, teenkö itselle tunikan vai kokeilenko onneani, josko paita sittenkin kelpaisi. Päädyin monen kuukauden pohtimisen jälkeen viimeiseen vaihtoehtoon. Kaavaksi valikoin perusteepparin kaavan Ottobren 4/2013 -numerosta. Kokoa 116, hihojen pituuden tarkistuksella.


Malli ei pysynyt hetkeäkään paikallaan, mutta kaipa tuosta selvää saa. Hihat tein marinoidusta raitatrikoosta, oranssi, ruskea ja valkoinen mätsäsivät täysin. Ehkä tuo myös tuo semmoista ison pojan ilmetta paitaan. Resori on hankittu Eurokankaasta kettutrikoon kanssa, alessa sekin. Kantinkääntäjää en omista, joka kyllä helpottais näiden tekemistä.. Hihoissa ja pääntiellä tummanruskeaa resoria, helma siististty tikkaamalla. Btw, ei tulla vielä kaksoisneulan kanssa juttuun. Katkaisi toisen langan (joka saattaa kyllä johtua langanlaadusta) ja en ole vielä yrittänyt uudestaan. Tarviis kaksi rullaa tasalaatuista lankaa siihen.. Ja nyt just ei kyllä tarttis shoppailla.

Edelleen kundi on vähän sitä mieltä, ettei tykkää (kun ei ole Angry Birdsiä..) Loppupalasta ei tuu enää tunikaa, joten vaihtoehdot on edelleen kokeilla onneaan tai myydä pois. Tosin pipon kyllä tarviisin itelle... Jos mies tuota pitäisi päällään, niin kelpais pojallekin. Isi on nyt kaikki kaikessa. Mutta palasta ei pipoa kummempaa miehellekään synny, ja en usko, että pitäisi edes tämmöstä kuosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti