maanantai 7. heinäkuuta 2014

Joskus omallekin tulokkaalle :)

Shoppailin jenkeistä vähän vaippakankaita (lue melekin 4 metriä pulia ja saman verran flanellia..). Poika on niitä ihastellut ja koko ajan toitottanut, kuinka meidänkin vauva tarvitsee vaippoja ja miten paljon vauva tykkää mistäkin kuosista.. Shoppailupaikkoina oli Portlandissa Fabric Depot ja Jo-Ann´s. Pul kankaan jaardihinta alle 10$, kun aina sai jotain alennuksia. Eikä mittaaminenkaan ollut ihan millin päälle, kangasta laitettiin 5-10 cm ylimääräistä ja tarkistettiin, että suoraan tulee. Flanellit ostin Walmartista, niiden jaardihinta oli alle 4$, eli hinta on pöyristyttävän halpa. Olis pitänyt ostaa niitä yhdistyksellekin, matkalaukussakin olis ollu tilaa..


Kuvassa nyt siis tulokkaan M-kokoinen tukikankaalla varustettu taskuvaippa. Luottokaava, eli SK 1/2008 kaavalla tehty. Laitoin tähän vuotosuojat, kun sisäpinta on bambuneulosta. Ehkäpä tätä voi kokeilla suht nopsaan jo yökäytössäkin. S-kokoinen Mannamaan perhonen on tuon sisällä naurettavan pieni, eli jotain muuta imumateriaalia pitää sinne laittaa lisäksi. Tukikankaana on jenkeistä shoppailtua flanellia. Pari imevää kerrosta siis itsessään, jokusen vielä tarvitsee lisää. Vuotosuojallisena tämä vaippa toiminee yökäytössäkin, kun imua mahtuu reilusti. Tai ainakin päikkäreillä.

Tulokasta odotellaan siis saapuvaksi loka-marraskuun alussa. Pikkuisia nb ja s-koon vaippoja on riittämin, joten isommista lähdetään. Ne olen näköjään myynyt pois. Noita pieniä on lainailtu kavereille (ja vähän shoppialtu lisää kun on osunut käytettynä sopivan hintaisia..) Villiksiä on odottamassa 7 paria, kuoria 5-6 kpl, harsoja yli 20 ja sisävaippojakin joku kymmenkunta. Kyllä näillä alkuun pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti