sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Poikasen uudet pöksyt

Kylläpä 6-vuotiaan elämä on vaikeaa. Koska minä en halua, minä en tarvitse, vaikka lähes kaikissa housuissa alkaa lahkeet olla liian lyhyet. Niimpä tilasin Metsolan alesta housuihin kankaita, paksua joustocollegea, raidallista joustofroteeta ja kuviollista velouria. Tein ekana joustocollegen. Kaavan pohjana OB:n Practical cargohousut numerosta 4/2013. Niitäkin piti kaventaa, vaikka ne oli kirjattu kapealinjaisiksi..


Kuten kuvasta näkyy, on näissä silti reippaasti väljyyttä. Ajatus oli suht kapeista housuista, mutta ei leggareista. Kauhea vinkuminen, että kutittaa ja on liian isot. Muistaakseni suosikkihousu Angry Birdsit koki alkuun saman kohtalon.. HUOH!! Näihin vois ehkä lisätä niitä Angry Birdsejä pari kappaletta, kun niitä on olemassa silityskuvina mulla vielä muutama. Väri on täsmälleen sama kuin niissä Angry -housuissa ja kun kangasta ei ollut ommeltu se oli ihanan pehmeää jne..

Vyötäröllä on kuminauhakuja, sillä tämä lapsi on todella kapea, ja ilman mitään kiristyksiä ei varmaan saa ikinä kivoja housuja. Plus en halunnut liian timmejä, jotta mahtuu alle kalsaritkin sit talvella. Lahkeissa on tarkoituksella lisämittaa, tällä pojalla on ollut taipumus venyä vuosittain niin, että kaikki jää lyhyeksi. Lahkeiden leveyteen olen kovin tyytyväinen, lantiolla olis voinu olla hippusen vähemmän väljyyttä. Mutta lätkäkausi alkaa pian ja ahteri kasvanee taas sit jonkin verran kun luistelee muutaman tunnin viikossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti