sunnuntai 28. syyskuuta 2014

SaVaWay " Ole mulle kaveri" 26.-28.9.

Kyselin tämän veivauksen ketjussa lisätietoja ja totesin, etten ehdi tekemään. Kuitenkin minulle oli laitettu kaveri, ja päätin etten ala kiukuttelemaan, vaan osallistun, kun kerran kommentoinkin. Ideana oli, että saamme uuden savakaverin. Tämä uusi savakaveri laittoi inspiskuvia, ja niiden pohjlata veivaamiseen oli aikaa koko viikonloppu normaalin sovitun ajan sijaan.

Tässäpä inspiskuvani, jotka sain savakaveriltani Miialta.

Inspiroiduin erityisesti aiheesta luonto, jota kuvaa korkeat kirahvit ja värinä oranssia myös. Koirat ja sudet jäivät tällä kertaa huomiotta. Eli kaksi alinta kuvaa oli ensisijaisena inspiraationa. Poikani on luontoeskarissa ja viime viikkoisessa vanhempainillassa lapsille toivottiin ruokailua varten puuvillakäsineitä ja niille pussukkaa. Näitä käsineitä käytetään vaan ruokaillessa, ja ne on hyvä eristää muusta varustuksesta. On siis myös selkeä tarve, joka olisi hyvä toteuttaa nopeasti, sillä ilmat kylmenee ja lapset ruokailevat ulkona.


Mukana siis vetoketju (purettu jostain joskus), kaksi junatrikoota kangashamstereiden paketista ja tabletti :) Tabletti olikin enemmän kuin tarpeen veivatessa, sillä siellä oli kaava ja ohje työn toteuttamiseen.. Kuvassa on myös Angry Birds silityskuva, mutta jätin sen loppujen lopuksi työstä pois, lisätään, jos ei muuten kelpaa.. Haastoin itseäni vetoketjulla, olen sellaisen viimeksi ommellut joskus yläasteella. Vetoketju on kaknkaisiin nähden melko tukeva, mutta halusin reilulla vetimelä olevan, jotta pojan on helpompi sitä käyttää sormet kohmeessakin.



Ja tämmöinen valmistui :) Ohjeena oli tämä googlettamalla löytynyt ohje.  Pussukka on siis 80-lukulaisen trip -mehupurkin muotoinen. Sisäpuoli on oranssia junatrikoota, kuten myös ripustuslenkki. Pojan lempiväri on vihreä, joten tämä kelvannee tällaisenaan. Vetoketjulla on pituutta 21cm, paljon lyhyempikin olis riittänyt, mutta ei sattunut olemaan, kun nuo ketjut ei oo ollu mun työlistoilla. Mutta yllättävän sujuvasti sekin meni, joten ehkä vähän turhaan olen niitä vältellyt. Ompelin työn kokonaan perusompelukoneella, ajattelin, että saumuri olisi ollut hankala. Liian läheistä tarkastelua tää ei kestä, mutta toiminee tarkoituksessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti