sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

The Hip Snappy Nappy omalle pojalle

 Ihana lintukangas löytyi vuosi sitten lomareissulta Portlandista. Silloin en vielä tiennyt, kumpaa sukupuolta masussa köllöttää. Kuosi on ehkä hiukan tyttömäinen, mutta ei kai liikaa?? The Hip Snappy Nappyn kaavaa olen käyttänyt aiemminkin. Se on aika kiva. Yhdenkoon vaippa, vaikkakin meillä käytetään jo ilman säätöjä. Uskoisin kuitenkin, että jälleenmyyminen on helpompaa, kun on säädöt olemassa. Jos tästä saisi edes kankaiden hinnan suunnilleen. Sisäpintana on keltainen coolmax. Oranssi, jota vaihdoin Facebookin kautta oli tähän liian tummaa. Bambujoustista olis ollu, mut en halunnu, kun sen ompelu kujiin on niin ärsyttävää, ei saa pullotella väärällä puolella.

Lisäksi silppusin yhden vanhan harson levittäviksi pikkuimuiksi. Kaksi pitkää kaksinkertaista soiroa ja yksi lyhyempi. Tuntuvat toimivan oikein hyvin. Nyt olen tykästynyt käyttämään harsoa ohuemmin kuin kokonaisena, ja tämä tuntuu aika hyvältä keinolta.

1 kommentti:

  1. Aina ihailen näitä ihmisten vaippaompeluksia! Itse en aikanaan ommellut lopulta yhtään vaikka tarkoituksen kyllä oli (:

    VastaaPoista