sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Keskeneräisistä valmiita

Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka 3 vaippaa jäi kesken, niisät 2 valmistui tänään loppuun saakka. Näistä ei kyllä puuttuneetkaan kuin tarrat.


Ekassa kuvassa Mummut M- kokoinen sisävaippa, jossa on paikat kahdelle neppi-imulle. Täten erinomaisen hyvä vaippa myös yökäyttöön. Neppi-imun sijaan siään voi toki laittaa myös tiima- tai taittoimun. Yökäytössä vielä hahtuvaa tai villaakin. Ulkopinta Katin Mussukoilta saatua lentäjänpoika joustista, tukena collegea Myllymuksuilta. Kiintänä imuna vielä 1 krs hamppujoustista. Sisäpintakin toimii imuna, sillä se on bambujoustista (Myllymuksut).


Toisena NB-kokoinen Huisi. Ulkopinta samaista lentäjänpoikaa, sisäpinta kuivaliinaneulosta. (Lahoittajat Katin Mussukat ja Myllymuksut). Tukena hamppujoustofrotee ja kiinteänä imuna 2 krs. bambu-hamppufleeceä. Tarrat on ihan eriparia, kun ei vaan ole kapeaa sopivaa väriä, eikä edes valkoista.. Etutarra ruskea, pesutarrat punaiset ja koukut mustaa. Tähän suositelen pikkuisen nopean imun sisään, esimerkiksi harsoa tai flenallia. Myös zorb-imu sopii hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti