torstai 23. heinäkuuta 2015

Silppulaatikon siivousta

Taas on päässyt silppulaatikko kutakuinkin pursuilevaan tilaan. Niimpä tein tyhjennystä ja ompelin kestositeitä ja liivinsuojia lainaamoihin.


4 paria liivinsuojia syntyi suhteellisen nopeasti. Materiaalia olisi ollut enempäänkin, mutta juniori päätti, etti nukuta, joten leikkuuaika jäi tiukaksi. Kaikissa imuna pyyhefroteeta ja mahdollisesti muutakin tilkkua. Ompelin nämä isimiehen vahtiessa junnua. Vasemmalla ylhäällä peikkopulia ja coolmaxia. Imuna joustofrotee ja pyyhefrotee. Ylhäällä oikealla niin ikään peikkopul, sisäpintana trikoo. Imuna flanellia ja hamppua. Vasemmalla alhaalla liekkipul ja sisäpintana junatrikoo. Imuna pyyhefroteeta. Pöllöpul ja mustikkajoustis kätkee sisäänsä pyyhefroteeta ja joustofroteeta.


Siteet ompelin kyllä kanssa nopsaan, mutta vasta tänään sain aikaiseksi nepittää ne, Halusin ommella, ja periaate on, että edelliset valmiiks ensin. Vasemmalta lukien sp. joustofrotee, imuna flanelli ja hamppu, pikkaria vasten pöllöpul. Junatrikoisessa pikkareita vasten jäänsininen fleece, sisällä pulin lisäksi 3kr flanellia. Raidallisessa on  peikkopul pikkareita vasten, imuina pyyhefroteeta ja hamppua. Musta cmx-pintainen kätkee sisäänsä pyyhefroteeta ja joustista. Pikkareita vasten on peikkopul. Oikealla junatrikoinen on ruskealla fleecellä pikkareita vasten. Imuina 3 krs flanellia ja 1 krs hamppua.

Kaavan olen ottanut Kestovaippalehdestä ja kaventanut keskelta noin 1 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti