sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Karmivasta kankaasta söpö vaippa

Kangashamstereista on tullut ostettua alkuompeluissa kangaskasoja, joissa ei kyllä ole ollut ehkä mitään järkeä. Mutta sulovilen on sulovilen.. Tiiättehän kun halvalla saa ja ison kasan.. No sieltä pinoista oli myös näiden vaippojen laivakangas. Kankaana oikeastaan aika kauhea, mutta erityisesti nb-kokoisessa mummussa aika ihana :)


Tämä Mummut on bambujoustis-sisäpinnalla ja sisältää 2 kerrosta hamppujoustista kiinteänä imuna. Vyötäröllä on Myllymuksujen elastaaninauhaa, mutta reisiin laitoin tuttua ja turvallista Perfectiä. Tarrat on myös Myllymuksuilta. Imu- ja sisäkangas niin ikään Myllymuksujen lahjoituksesta.


Hiukan isompaa kokoa on Sprout Snap kaavalla tehty yhdenkoon sisätäyttövaippa. Sisäpinta niin ikään Myllymuksujen bambujoustista ja vyötärökumpparit saman firman elastaaninauhaa. Reisiin tässäkin Perfect.Urosnepit vastusti tosissaan ja epätoivoissani kokeilin toistakin väriä. Sain ne lopulta kunnolla kiinni, mutta olihan hankaluuksia tällä kertaa.



Silppulaatikosta leikkelin taas yhden parin liivinsuojia. Pul, pyyhefrotee ja bambujoustis.



Lisäksi neuloin pari villaimua lainaamoille. Näin sain lankakassiakin tyhjemmäksi ja jämälankoja pois. Oranssi on hahtuvaa Pirtin Kehrämöstä, lahjoittajana Vekaravintti ja ruskea yksityiseltä ja materiaalina merinovilla. Ennakkoluulottomasti yhdistin, eiköhän tuo imussa toimi..
Meillä on menossa uudelleenkalustaminen, ja mun tavaroiden pitäs mahtua vähän pienempään tilaan, kun esikoinen tarttee oman huoneensa omaan käyttöönsä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti