sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Hyväntekeväisyyttä vastasyntyneiden teho-osastolle

Ompeluryhmässä on menossa hyväntekeväisyyskeräys uudelle K7-osastolle. Silppulaatikon pullistellessa on hyvä ottaa osaa. Tilkkujen tuhoamisesta saa hyvän mielen itselle (ja miehelle, joka ei oikein kestä kangaskasoja). Lisäksi tässä voi tuhota hutiostoksia, niitä jotka on periaatteessa kivoja, mut ei sit kuitenkaan.


Kokoa 40 cm olevat potkarit on sijoitettu 35cm pitkän nuppupeiton päälle. Käsittämättömien pieniä nuo vaatteet. Lapset tietysti puki nää potkarit heti nukelle :) Toisen peiton kantausepäonnistui niin pahasti, että se saa jääfä lasten leikkeihin.



Tämä myssy (ja toinen samanlainen) on kokoa 30cm. Oikeasti ei juuri nyrkkiä suurempi. Junatrikoo on kotiutunut Kangashamstereita. Sitä on leikottu aika moneenkin vaatteeseen meillä. Pikkupalat meni nyt hyvään tarkoitukseen. Pipo on kaksinkertainen, pussiin ommeltu. Pipon kaava PuuhakasPaja.


Näistä pipoista tulikin reilumpia. Ne on tehty vain yksinkertaisena, koska kangasta ei vaan riittänyt. Kaksinkertainen käänevara on muutaman sentin korkea. Kaikki saumat on litistetty tikkaamalla, ettei herkkä iho saa osumia.


Kolmannen nuppupeiton ompelin pussiin. Huomattavasti miellyttävämpää kuin kanttaaminen. Tämän peiton koko on noin 42cmx42cm. Mutta kaipaisin niitä kehyksiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti