lauantai 23. tammikuuta 2016

Omille lapsukaisille täytettä vaatekaappiin

Olen ommellut jotenkin niin paljon vaippoja, että välillä on pakko ommella jotain muuta. Niimpä kangaskasojen kimppuun ja tulta päin.
 Juniori ei suinkaan nopeuttanut hommaa pelleillessään kankaan kanssa. Kaavat ehdin piirtää hänen nukkuessaan isin kainalossa. Mutta ilmeisesti kangas yöpukuun oli ihan mieluinen..


Kaavana taas OB:n Fawn, nyt jo kokoa 86cm. En tehnyt muutoksia. Seuraavaan on niska-haara mittaa venytettävä, on niinku hipun nafti. Mahtuu, mut ei kauaa. Knagas Kangashamstereista joku joustis, resori samoin. Tästä tulee aika jenkkifiilis, vaikka värit on väärinpäin.. I just love it!

Esikoinen sai Käpysen kulkuneuvoista paidan, kaavana OB:n Ensemble. Niitä on sillä vaan jotenkin liian vähän. Tykkäsi ja paitaa on jo käytetty monesti. Resorit Kangashamstereista. Turkoosi toi kivaa särmää. Hihat olis voinu olla muutakin, mut ei ollu just sellasta, joka oli huutanu et laita mut. Ja esikoinen tyrmäs mintun trikoon tyttöjen värisenä. Seiskavee saa valita.


Jämäpaloista pikkuveljelle body. Tätä kangasta jäi tän jälkeen noin 10*10cm pala. Kaavana OB:n Blue Rain, kokona 86cm. Ei muutoksia, meille aikas hyvä. Ekaa kertaa tein kirjekuoripääntien ja tuli aika napakka, mutta eipä valu hartioilta. Takakpl kokonaan mintunvihreää.


Ja vielä pitkät kalsarit Wexlerin loppuunmyynnistä ostetusta paksusta ribistä. Jos käyttäsiin leggareita, tää sopis itselle siihenkin. Mutta muuntunee kaikille kalsareiksi. Poika tykkää, kun on aika paksua kangasta ja lämmittää hyvin. Väritkin on riittävän poikamaiset. Kaavana oli joku leggarikaava OttoBrestä, kokona 134cm ja pituutta tavalliseen tapaan lisää. Leveys oli tässä kaavassa hyvä. En ollut kaavaan kylläkään kirjannut, et mikä se oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti