lauantai 9. tammikuuta 2016

Nippu vaippoja lainaamoille

On kyllä nyt ihan käsittämätöntä, kun kuva kääntyy blogiin siirtäessä.. Koneella oikein päin, avatessa ja kaikessa. Mutta kun tänne lataa niin hupsheijaa vikasuuntaan. No saatte nyt selvitä näin!


Elsa-Maijoissa sivutarran sijaan nepit. Kumpparit laitoin röyhelösysteemillä, koska se asettuu reiteen tiiviimmin. Molemmissa on 2 neppi-imun paikkaa ja jonkin verran kiinteää imua. On sis suunniteltu yövaipan pohjaksi. Kiinteänä imuna bambu-hamppufleeceä (Myllymuksut)  ja ulkopinnan bambujoustista (yksityinen lahjoittaja). En pysty sanomaan kuvasta, kumpi on kumpi, mutta luetellaan nyt kuitenkin.
1. Ulkopinta bambujoustis, sp. cmx johon tikattu flanellia 1 krs ja bambuhamppufleeceä.
2. Ulkopinta bjf, sp. cmx. Imuksi tikattuna kerros joustista ja kerros bambuhamppufleeceä.
Kummassakin on neppien alle ommeltu flanelli tueksi. 


Tässä Elsa-Maijoihin tehdyt lisäimut, laitellaan sopivat sitten lainaamon tarpeen mukaan. Vasemmalla bjf+bambu-hamppufleece taittomuja 2 kpl, Sen jälkeen 3 kertaisia flanelli-imuja. Keskellä cmx-pintaiset neppi-imut. Valkoisessa cmx, flanelli, joustofrotee ja bambu-hamppufleece. Oranssissa cmx, flanelli ja 2 krs bambu-hamppufleece. Tattijoustis (Katin Mussukat) ja 2 krs. bambu-hamppufleece, Pitempi tattijoustis+3krs Bambu-hamppufleece. Raidallisessa bjf ja 2 krs bambu-hamppufleece.


Kestoillaan -blogin kaavalla Harkkikset. Sp. Metsolan joustista, imuna samaa kamaa 3 krs. Kuvio-pul Myllymuksuilta.
 Sisätäyttö Snap Down -kaavalla. Up. Metsolan joustis, cmx mun varastoista. Valitsin pisimmät siivekkeet kaavasta.


Mummut nb yövaipaksi. Ulkopinta Katin Mussukoiden joustista, mielestäni erittäin hyvä ja paksu laatu. Sisäpinnalla Myllymuksujen kuivaliinaneulos. Läppäimussa kuivaliinaneulos, 2 krs. flanelli, kerros bamnu-hamppufleeceä. Kiinteänä imuna flanellia ja bambu-hamppufleeceä.


KVYn Sinä Osaat -kaavalla tehty s-kokoinen  sisätäyttövaippa läppäimulla. Ulkopinta Metsolan joustista, sisäpinta cmx omista kasoista. Kiinteänä imuna 2 krs joustista. Läpässä cmx, 2 krs. jf ja 1 krs bambu-hamppufleece. Kumppareiden sijaan foe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti