keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Omille poikasille

 Pitkään ja hartaasti tuherretut housut tulivat reilu viikko sitten valmiiksi. Ennen kuvaamista esikoinen kuitenkin ryni polven rikki, joten korjaamolle meni. Lisäsin näihin polvipaikat ja taas mennään. Kaavana OB:n Practical, joka on kyllä kapealinjainen housumalli. Sopii suoraan ulkohousuksi meidän laihikselle. Sisähousuina on otettava kapeammaksi tätäkin..

Kankaan ostin Kangastukusta. Todella v-mäinen ommella, mutta pitääpähän vettä. Tää on siis laminoitu ulkoilukangas, joka ei kestä täydestä vauhdista asfaltille tulevaa liukumaa.. Heijastimet Ompelijanmaailmasta. Nepit KamSnapsista jennkireissusta ja vetskari Eurokankaasta. BTW ohjeen vaatimaa 9cm housuvetskaria en löytänyt mistään.


Pikkuveikka saikin sitten pari uutta vaippaa. Tää tuholainen aukoo tarrat, kääntyilee vaippaa vaihdettaessa ja ihokaan ei kestä kunnolla coolmaxia. Siis jotain ihan muuta kuin esikoinen.. Kaavana Weeweka Side Snappy Nappy. Ohje sanoo et M-L, mut on tää ihan puhdas L. Mutta aikas matala, ei enempää meille näitä.

Pul jenkeistä ja sisäpinnan tencel jostain. Nepit, (huomaathan nuo R2D2-kannat?) KamSnapsin tilaajalahja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti