sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Vaippa omalle poikaselle :)

En ole juurikaan ehtiny ompelemaan, ja se alkaa näkyä omassa vaippakasassa myös. Vauva ei lakkaa kasvamasta, vaikka äiti ei ehdi ommella uusia vaippoja..


Ensin uudistelin muutamia esikoisen aikaisia bambu-puuvillaimuja. Nää on tiivistyneet ihan törkeästi, ja saumuria saa käyttää melkein koko ajan käsipelillä. Tätä hommaa jäi vielä.. Raidallinen joustis Metsolasta tilattua esikoisen housukangasta, jota jäi yli. Tää bambu-puuvillacollege ei sisällä yhtään tekokuituja, imevyys on joo hyvä, samoin kutistuvuus ja tiivistyminen. Nää oli alunperin taittoja, mutta ovat jäykistyneet niin, että käyttömukavuus on laskenut todella alas. Näin tiimoina tuntuvat olevan ihan paikallaan :)


Ja sitten OMV:n tsi-pajalta vaihdettua autopulia ja Kestovaippakaupan coolmaxia. Yhdenkoon vaippa, kaavana Kiedon kaava. Kumpparit on niin napakat ainakin vielä, ettei tartte säätöjä käyttää. Näinköhän yhdenkoon sijaan tuli tehtyä säätövaippa nb-m.. Ja tuo poikanen on jo 8kg, eli ei se m-kokokaan ikuisuuksia enää mahdu. Toivotaan et kumpparit antaa vähän periks käytössä. Note to self: älä venytä superelasticia äärimmilleen pultaskussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti