perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tighty Whitey Hipsters AIO M ja muutama imu


Kuvan aio vaippa syntyi Myllymuksujen lahjoituspaketin kautta. Sisäpinta on täysvinoon leikattua vaippaflanellia, jonka ostin Kangastukun alerullasta. Vaikka sisäpinta on flanellia, tikkauksia ei tarvitse tehdä, Tighty Whitey Hipsters -kaavassa sisä- ja ulkopinta ovat erimuotoiset, ja kääntyvät luontevasti "oikein".


Tässä kuvassa sisäpinta, ja kuten näkyy, pul kääntyy sisäänpäin kriittiiltä alueilta.


Tässä vielä näkösällä nepein kiinnitettävä lisäimu. Imussa on joustofroteeta ja 3 krs. bambu-hamppufleeceä. Kiinteänä imuna vaipassa on 2 krs hamppujoustofroteeta, Myllymuksuilta saatu sekin. Neppi-imun ruskea joustofrotee on saatu Metsolasta.


Nämä imut syntyivät pyynnöstä, mutta loppujen lopuksi lainaamoon menikin suoraan vastaavan varastoista imuja. Koko on 35*40cm, eli reilun kokoiisa taittoimuja. Kuosijoustikset Katin Mussukoilta, ruskea Metsolasta. Imukangas on Myllymuksuilta, ja arvelisin sen olevan hamppucollegea.


Tämä imu on prototyyppi Helsingin lainaamoon, jossa kaivattiin päistä leveää ja keskeltä kapeaa imua l-kokoisiin vaippoihin. Alaosa on noin 24cm leveä, kapeimmillaan noin 9-10cm ja yläreuna noin 12cm, muistaakseni. Kaava on piirretty ja muokkaukset odottavat testiä. Kuosi Katin Mussukoilta ja imuna bambu-hamppufleeceä 3 krs Myllymuksuilta.


Jämäpaloista vielä liivinsuojat. Imuna 2 krs. bambu-hamppufleeceä ja sisäpintana kuivaliinaneulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti