sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Yhden aamun surautuksia :)

Loppuraskaudessa nukkuminen tuntuu taas olevan vaikeaa, ja ei sitä loputtomiin jaksa maata sängyssäkään unta odotellen, niin herättyäni aamuyöllä päätin ommella. Patisteena toimii myös mies, jonka mukaan mun kankaat pitäis saada mahtumaan muualle kuin keittiön nurkkaan. Ja metrimäärä on niin huikea, että tästä voi tulla vielä ongelma..


Ylimmäisessä kuvassa 3 tiimaimua. Kaikissa kuosina Katin Mussukoiden tattijoustofrotee.Imumateriaalina 2x bambu-hamppufleeece Myllymuksuilta. Vasemmalla oleva noin L-XL-kokoa, keskellä NB-S ja oikealla lisäimu, joka ei yletä päästä päähän, mutta näitä kyllä tykkäsin itse pojalla käyttää, voi asentaa sopivaan kohtaan muita imuja (meillä käytettiin harsoja..) Liivinsuojat on koottu tilkuista joita syntyi ommellessa yhdistettynä silppulaatikon aarteisiin. Ihoa vasten bambujoustofrotee, imuna joustofrotee, hamppucollege ja ulommaisena pul. Tässä pul-kuosissa on ollut laminoinnin irtoamisongelmaa, mutta uskoisin sen toimivan näin, kun ei joudu suurelle rasitukselle.

Toisena väkersin jämäpaloista lisää imuja. Neppiimuissa toinen on tattifrotee ja 2x bambu-hamppufleece ja toinen tattifrotee-zorb-bambu-hamppufleece yhdistelmä. Oikealla kestoside, jossa sisäkankaana kierrätystrikoo, imuna 3x ohutta flanellia, pul suikale ja pikkuhousujavasten fleece.


Toinen Sprout Snap -kaavalla tehty sisätäyttövaippa, ulkokuosina tattifrotee, tukena bambu-hamppufleece ja sisäkankaana bambujoustofrotee. Kumpparit laitoin röyhelöiksi. Koko säätyy nepeillä ja sisällä on paikka nepeillä kiinnitettävälle imulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti