maanantai 20. lokakuuta 2014

Mummut NB

Yksityisen lahjoittajan vaippakasasta valmistui tänään tämmöinen pikkuvaippa. Kaavana oli Mummut Nb -kokoisena. Vaipan sisäpinta on keltaista coolmaxia ja tiimaimuna pyyhefroteeta. Velourista ulkopintaa tukee bambufleece. Laitoin tähänkin neppi-imulle paikan, ja toiminee tämä siis sopivilla imuilla jopa yökäytössä. Kuminauhat ovat kujissa, vaikka vaippa onkin röyhelöllistä mallia. Ainakin helppo vaihtaa kumpparit tarvittaessa. Mutta ei mennyt niinkuin Strömsössä tämän ompelu. Pujotin kumpparit hakaneulan avulla, ja onnistuin ompelemaan hakaneulan kiinni kiinnitystikkaukseen...


Kaavan takana on Nalle-vaippojen luoja Leila Pentti, ja kaava löytyy kestovaippainfosta tsi-osiosta.

Tämä vaippa kaipailee jonkin verran pesukertoja ennen kunnon käyttöä. Pesuja se odottelee tällä hetkellä meidän kylppärissä, sillä lainaamovastaavalle lähtevä pinkka on vielä niin pieni, että tämä yksilö ehtii esipeseytyä meillä muutamaan kertaan.

Valmistui vielä pari samaa sarjaa ja imu lipareista.


Vasermmalla vähän tuhdimpi versio. Sisäpintana Myllymuksujen bambujoustis, sen tukena paksuhko flanelli, tiimana 2 krs hamppua ja ulkopinnan velouria tukee bambufleece. Päiväkäytössä riittänee yksinään pikkuiselle. Oikealla kombo on sma kuin ylemmässä, erotuksena reisikumpparit on laitettu kolmiaskelsiksakilla. Imussa 4 krs bambujoustista ja 1 krs joustofroteeta Katin Mussukoilta. Kummassakin on paikka neppi-imulle, joten tuunattavissa helposti isompipissaiselle tai yökäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti