perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa ompelua (ja blogiinkin asti..)

Ekan kuvan vaipat on tuunailtu jos aikaa sitten, en edes muista milloin. Kuvassa on 3 tuunattua ImseVimse Flanellettea. Kaikkiin on lisätty 2 krs imuläppään ja kuosiksi lisäimuna toimiva kangas. Etualalla on kumpparikorjattu Bumgenius taskuvaippa.


Tänään valmistui nippu vaippoja ja muuta. Nämäkin löytävät tiensä lainaamoihin. 2 kpl kestositeitä, kaava mukailin Kestovaippainfo.fi sivuston kautta. 2 paria liivinsuojia, toisessa sisäpintana luomujoustofrotee ja toisessa flanelli. Ylhäällä olevat kaavat on tehty NettiJadena kaavoilla aiona, kokona S ja L. Molempiin lisäsin lisäsäätötarran. Etualalla saman tavoin tuunattuja flanelletteja kuin yllä. Kuosina kaikissa Katin Mussukoiden lahjoittama tattifjoustofrotee. Imua lisäsin läppiin 2 kerrosta, näissä viidessä 2 krs tenceljoustofroteeta (Vekaravintti) ja yhdessä tattijoustis ja tencel.


Viimeisenä tein vielä nopsasti koeversion Kestovaippayhdityksen nukenvaipasta. Tämä toivottavasti muotoutuu kannatustuotteeksi, jota löytyy päiväkodeista ja kotien nukeleikeistä. Ulkopintana Tanyasumin ja Kestovaippayhdistyksen Kestokuplis. Sisäpintana kierrätyspuuvilla.


 Näiden lisäksi vaihdoin vielä yhteen vaippaan kuminauhat. Se meni jo kuoreen odottamaan postitusta, enkä kuvaa muistanut ottaa. Testasin myös syksyn kamppista ja kymppivuotisjuhlia varten pesulapun ompelua, lähinnä kokoluokkaa. Tavallisesti teen pesulaput juuri sen kokoisina kun kankaan jämistä parhaiten tulee. Tänäänkin tuli muutama tattipesulappu, jotak uupuu kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti