perjantai 18. lokakuuta 2013

Verhot vol xx

Vihdoin tein verhot loppuun olohuonessa. Yksi ikkuna siis oli ilamn verhoja. Aloitin projektia viime kesänä, eikös 7 vuotta ole ihan sopiva aika pohtia millaiset verhot sitä haluaa.. Kangaskin on marinoitunut ties kuinka monta vuotta, todennäköisesti 6 vuotta. Se on ihana, pellavamainen, käsinkudotun oloinen kangas, jopa sopii hiensoti vanhaan taloomme.

Tein siis kesällä jo terassin oven eteen ja päätyikkunaan verhot. Laitoin niihin elämäni ensimmäiset purjerenkaat, ja jestas ne on kauniit, sopivat ja helpot! Suosittelen.

Kankaan ostin joskus silloin kauan sitten paikallisen kangaskaupan muutto- tai loppuun myynnistä. Anyway, ostin siis silloin 16m kangasta yhteensä kun en osannut päättää ja hinta oli kohdallaan, 5€/m. Toinen ostamistani kankaista oli Vallilan, toinen jotain muuta. Ja enhän mä nyt enää muista kumpi on kumpaa. Se toinen pitäis vielä askarella hallin verhoiksi. Jos joskus kehtais.

Verhojen ompelussa on se ärsyttävä puoli, et pitää ommella pitkiä suoria ja se tuntuu jotenkin loputtomalta. Ja nytkin tarkkaavaisuuden herpaantuessa, tein toisen alapäärmeen oikealle puolelle. Hyvä, hyvä. Nyt just en ala purkamaan ja korjaamaan, ehkä joskus. Äidin sanojen mukaan eletään, tyhmä ei tajuu ja viisas ei virka mitään. Eli luotetaan ettei siitä kuule mitään. Niin lattianrajassa se on, et tuskin esittelemättä hyppää kenenkään silmille.

Kuvia ei voi ottaa, kun olohuone on niin sekainen. Mutta nää verhot mätsää kivasti sohvan tyynyjen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti