sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Mekkobody


Sisko sai toisen tytön tässä kesällä, ja poikien äiti pääsi uuteen maailmaan. Ompelin mekkobodyn pikkuiselle. Sattuneesta syystä kaavaa ei ollut. OttoBren Blue Rain bodykaava oli pohjana, ja saman lehden mekosta otin helman ja muokkailin niistä sitten mekkobodyn. Aika vaikeaa on, kun ei itsellä ole mitään käsitystä mittasuhteista. Luotettava Saumanvaran raati kuitenkin kannusti tämän olevan toimiva. Toivottavasti!


Ompeluohjeet lunttasin Jujunan blogista. Ilman niitä olis vienyt ainakin enemmän aikaa. Toki ohje piti soveltaa omaan kaavaan sopivaksi (erilainen pääntie). Mutta noin niinkuin periaatteessa ylä- ja alaosan ompelin valmiiksi. Rypytin helman framilonin avulla sopivan levyiseksi ja surautin koko komeuden yhteen saumurilla.

Minun makuuni helmassa olisi voinut olla ehkä enemmän rypytystä, mutta toisalta se ei ehkä olisi asettunut näin nätisit. Toisekseen isot helmay voivat olla pikkuisen kanssa hankalia.

Kangas on ainut, jota voi tytölle näistä mun poikavarastoista kuvitella. Hahmottelin myös Freakcircukseen, mutta kuviot olivat lian isoja. Siskon mieleen se olisi varmasti ollut. On ainakin jotain muuta kuin vaaleanpunaista. Nyt mietin päätäni puhki, millä muistaisin isosiskoa... Toimiskohan Ryhmä Hau headwrap...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti