maanantai 4. toukokuuta 2015

Villaimuja ja minikokoinen sisävaippa




Silppulaatikossa on pitkään pyörinyt Kappahlin paita, jossa oli kiva kuva. Paita lyheni ekassa pesussa napamalliin, ja jäi kaapin täytteeksi. Siirisn sen silputtaviin varmaan pari vuotta sitten. Nyt sain inspiraation tehdä siitä vaipan. Kaavana oli Huisi NB, isompaa tuosta paidasta ei olisi tullutkaan, niin matalaksi se muuttui. Tueksi laitoin Myllymuksujen hamppujoustofroteeta ja sisäpintana on yksityisen lahjoittajan coolmax. Tikattuna kiinteänä imuna on silppilaatikon 3 krs. sisältänyt kierrätysbambuimu, väittäisin sen oleman bambufleeceä. Läpässä on 2 krs kierrätysflanellia ja 1 krs hamppujoustofroteetan. Ohkainen, mutta imevä vaippa lainaamoon pikkupepulle :)




Muutama villainen imu on myös valmistunut. Vaaleat hahtuvaa, sitä katkeilevaa, mutta paksua. Tumma Loft -merkkistä 100% merinovillaa. Loftia ei enää saa, mutta muutkin puhtaat merinot toiminevat samoin. Automatka Lahteen sujui leppoisasti neuloen, joskin perheen nuorin halusi oman osansa huomiosta. Mietin siinä, että saakohan kutimet viedä myös lentokoneeseen, kesäkuussa olisi sielläkin aikaa neuloa...



Ja silpuista vielä söpöäkin söpömmät liivinsuojat. Pul ja sisäpinnan bambujoustis Myllymuksujen lahjoituksesta. Imuna kierrätyspyyhefroteeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti