lauantai 17. tammikuuta 2015

Lisää laihistelua

Vaikka aika moni kangasmyyjä on vilautellut ihania kankaita, laihison pitänyt :) Eli uusia kankaita ei ole ostettu. Mutta ommeltu on.


Ensimmäisenä perinteinen pul-taskuvaippa, tällä kertaa yhdenkkon versio The Hip Snappy Nappy -kaavalla. Pul yksityiseltä lahjoittajalta ja sisäpinnan kuivaliinaneulos Vekaravintin jäämistöjä. Kuivaliinaneulos oli korkeudeltaan liina matala, joten tein siihen sauman. Palan korkeus riittää yksinään vain nb kokoiseen vaippaan.


Piti vielä testata ko kaava, ja hyvinhän se istuu. Malli on takaa melko leveä ja edestä suhteellisen kapea. Nepit on pienimmässä asennossa ja käyttäjä noin 6kg ja 2,5kk. Imuina taisi olla pieni pala harsoa ja jotain bambua lisäimuna. näitä voisi ehkä ommella itsellekin omista kankaista...


Sama kaava taipui myös sisätäyttöön. Yhdenkoon sisätäyttöjäkään ei liikoja ole, joten pientä lisäapua tähän pulmaan lainaamoihin. Säätöneppien alla on flanellia, samoin naarasneppien alla siivekkeissä. Imu on kaksinkertaista joustista ja coolmaxia, sille on neppipaikka tässä vaipassa sisäpinnalla. Ulkopuolen joustin Katin Mussukoiden lahjoituksesta, sisäpinnan cmx yksityiseltä lahjoittajalta.


Parit liivinsuojat lainaamoihin. Sammakossa sisäpintana trikoo, imuna bambujoustis ja bambu-hamppufleece. Pisaranmallisessa sisäpinta joustofroteeta ja imuna ba,mu-hamppufleece.


Silppujen tuhlaamiseksi myös nippu siteitä ainaamoihin. Kestokupliksissa imuna kaksinkertainen bambu-hamppufleece, turkooseissa kaksinkertainen flanelli ja raidallisessa pyyhefrotee. Kaikissa on kosteussulkuna pulia, ja melkein kaikissa pikkuhousua vasten fleece.

Näillä kangasvarastoihin reilu puoli metriä miinusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti